255 words • 2~2 min read

Fotobehang van New York

Ikzelf woon momenteel in een kleine studio. Om de woonruimte toch wat groter aan te doen voelen en de sfeer van een wereldstad uit te laten stralen ben ik vandaag op zoek gegaan naar behang van New York. Heel wat leuke prints tegengekomen maar ook heel wat variaties op gebied van prijzen en formaten.

Persoonlijk was ik meteen gewonnen voor het behang van http://www.newyorkbehang.nl. Deze website verkoopt behang aan een wel heel scherpe prijs. De print van de Brooklyn Bridge vond ik geweldig geslaagd en een ander bonuspunt is dat de lijm reeds inbegrepen zit. Nu ben ik juist nog aan het twijfelen of ik ga voor een rauwe zwart-wit versie van de New York Skyline of toch maar de brug. Hoewel de brug veel levendiger oogt heb ik het vermoeden dat ik met de skyline wat meer ruimtegevoel ga brengen. Bovendien heb ik ook wat schrik dat ik snel uitgekeken zal raken op die kleurijke print.

Uiteindelijk heb ik dan maar besloten toch te gaan voor het New York behang met de skyline op de achtergrond. Ik heb heel wat houten decoratie staan en dat komt bijzonder mooi uit op een zwart-wit combinatie. Zodra ik het behang geplaatst heb komt hier zeker een foto! In afwachting zie je hier alvast wel behang ik gekozen heb:

behang-new-york

Als je er van droomt om je interieur een moderne toets te geven mag dit behang dus zeker niet ontbreken! Het Loft-gevoel zal nog nooit zo hoog geweest zijn!