193 words • 1~2 min read

Een grappige wc-borstel die je vast niet zou herkennen!

Tijdens het surfen op mooiewoonaccessoires.nl, één van mijn favoriete woonblogs, vond ik een fantastische wc-borstel dike absoluut moet hebben. Letterlijk de kers op de taart om je toilet in te richten:

 

De kers Toiletborstel van Qualy

wc-borstel woonaccessoires

Ik vind het altijd zo vreselijk om een wc-borstel te zien staan. Hoewel iedereen deze handige tool wel eens nodig heeft wil je nu ook niet dat hij meteen in het oog springt bij elk gebruik. Toen ik dan ook deze vermomende versie vond was ik meteen verkocht. Een staande kers, waarin een borstel verstopt zit. Dat vind ik nu echt eens geniaal! Na wat opzoekwerk ontdekte ik dat deze wc-borstel wordt uitgegeven door Qualy. Dit bedrijf is gekend om zijn diverse woonaccessoires met grappige beestjes en hun kwalitatieve kunststof.

De borstel is makkelijk online te bestellen en kost zo’n 35 euro. Wanneer je eens gaat vergelijken met andere toiletborstel zal je al snel tot de conclusie komen dat de prijs ondanks zijn strakke design heel goed meevalt. Out of Money of niet, ik heb hem alvast gekocht! Nu nog wachten tot het pakje morgen geleverd wordt. SPANNEND!!!!!